24 Aralık 2014 Çarşamba

İncir Sunum

incirsunum.com u izleyin lütfen.
E-Ticaret işine girmek isteyenler için iyi bir başlangıç.
E-Ticaretin büyüyen hızının gerisinde kalmayın.
Sisteme referans olmadan girilmiyor.
referans için yorum yazabilirsiniz...

1 yorum:

  1. Değerli Girişimcimiz,
    Türkiye’nin ilk sosyal eTicaret platformu olan incir.com tavsiyenin gücü ile eTicareti bir araya getiren benzersiz bir modele dayanmaktadır. Bu model, girişimcilerin kendi çevrelerine eTicaret mağazalarını tanıtarak satış yaparken, bunlar arasından kendi eTicaret mağazasını açmak isteyenlere rehberlik yaparak bilgi ve tecrübelerini aktarmaları üzerine kuruludur. Böylece İncir girişimcileri, kendi mağaza cirolarının yanında organik olarak büyüyen bir eTicaret ağının cirolarından da gelir elde edebilmektedirler.

    Bu strateji gereği yakın ve aktif sponsorluğa dayalı doğal bir büyüme sağlamak, sorumsuz ve yetkisiz kişilerin paylaşımlarından oluşacak bilgi kirliliğini önlemek üzere iş modelimizi tanıtma konusunda Serbest Girişimci Sözleşmesi’nde bazı düzenlemeler mevcuttur. Serbest Girişimci Sözleşmesi’nin ilgili 10. bendine göre girişimciler kendi mağaza ve ürün tanıtımlarını serbestçe yapabilirken, İncir iş modelini sözleşmede yazılı olan çerçeve içinde tanıtabilirler. Buna göre girişimciler;

    İncir’in kurumsal marka, logo ve görsellerini kullanarak reklam ve tanıtım yapamaz,
    İncir iş modelinin herkese açık bir şekilde reklam ve tanıtımını yapamaz,
    Açıkça İncir girişimcisi olmaya davet web sitesi veya blog kuramaz,
    İncir marka, logo ve görselleri ile sosyal medya profili, sayfa ve grubu oluşturamaz,
    Bloglar dahil olmak üzere online veya offline her hangi bir mecrada herkese açık paylaşımlar ve davetler yaparak referans olma teklifinde bulunamazlar.

    Bu hususlara aykırı olarak faaliyet gösteren girişimcilere sözleşmenin 11.1 bendinde yazılı olan ve sözleşmenin feshini de içeren yaptırımlar uygulanmaktadır. İlgili madde gereğince;
    1. paylaşım için 15 gün yönetim paneline erişimi sonlandırma,
    2. paylaşım için 15 gün yönetim paneline ve eMağazaya erişimi sonlandırma,
    3. paylaşım için süresiz olarak sözleşmenin feshedilerek verilen hizmetin sonlandırılması, yaptırımları sırasıyla uygulanmaktadır.

    Mevcut kirliliği temizlemek ve bundan sonra daha etkin mücadele etmek adına bu yaptırımlar 16 şubat 2015’den itibaren daha hassas ve ivedi bir şekilde ve uyarıda bulunmaksızın uygulanacaktır. Daha detaylı bilgi edinmek için mutlaka Serbest Girişimci Sözleşmesi’ni ve Girişimci Başlangıç Rehberi’nin ilgili bölümünü okumanızı tavsiye ederiz.

    Bununla birlikte iş modelimizi korumak adına yardımınızı talep eder bahsedilen maddeleri ihlal edenlerin kalite@incir.com e-mail adresi aracılıyla İncir Quality Assurance Team (Kalite Güvence Ekibi)’ne bildirilmesini rica ederiz.


    Saygılarımızla
    İncir Kalite Güvence Ekibi

    YanıtlaSil